TENS info

Draadloze TENS behandeling

Een draadloze TENS behandeling is een zeer populaire behandeling bij het bestrijden van milde en matige pijnen. Het is reeds klinisch bewezen en het is een medicijnvrije manier voor het verlichten van pijn. Dergelijke behandeling kan je gebruiken op diverse plekken van je lichaam. Enkele voorbeelden waarvoor je het draadloos TENS apparaat kan gebruiken, is bijvoorbeeld bij pijn in de rug, pijn in de knieën en pijn in de schouders. Een draadloos TENS apparaat kan dus helpen om de pijn in je lichaam te onderdrukken.

De pijn verlichten dmv een draadloze TENS behandeling

Een TENS apparaat  kan de oplossing zijn voor verschillende soorten pijn in onder andere de spieren, ligamenten, beenderen, pezen, zenuwen, enzovoort. Deze pijnen worden ook musculoskeletale pijnen genoemd. Ook kan een TENS gebruikt worden bij pijn die overblijft na een operatie of bij reumatische pijnen.

Het handige aan een draadloze TENS , is dat er geen vervelende kabels aan te pas komen en ook dat het gewoon te dragen is onder je kleding. De besturing kan bij een draadloos TENS apparaat gemakkelijk uitgevoerd worden door middel van een paar knopjes.

Pijnverlichtingstherapie met TENS

Als je last hebt van pijn zoals deze in bovenstaande alinea zijn vermeld, kan je een pijnverlichtingstherapie uitproberen met TENS. In dat geval doe je er goed aan om een draadloos TENS apparaat te kopen. Dit TENS apparaat is binnenkort bij ons te koop in de webshop. Dergelijke pijnbestrijding is erkend door professionals in de zorg, waardoor het apparaat reeds zijn werking heeft bewezen.

TENS werkt via elektrische pulsen die door de huid naar de zenuwen gestuurd worden. Deze pulstechnologie blokkeert de pijnsignalen die naar de hersenen worden verzonden.

TENS apparaat kopen bij verlichtdepijn.nl

Een draadloos TENS apparaat kopen is natuurlijk gemakkelijk via de verschillende webshops op het internet. Echter moet je goed opletten waar je dit apparaat gaat kopen, want hierin bestaan uiteraard verschillen. Ga hier naar de bestel pagina

Verlichtdepijn.nl heeft inmiddels duizenden TENS apparaten verkocht met erg veel tevreden klanten. 


Klik hier om een draadloos TENS apparaat te bestellen

Wellicht ook interessant....