review

Klantervaringen voor verlichtdepijn.nl

Meerdere reviews van mensen die bij ons een TENS gekocht

REACTIES EN KLANTERVARINGEN VAN DE FACEBOOK PAGINA

REACTIES EN BEOORDELINGEN STAAN OP DEZE PAGINA

Marjolein uit Nieuwegein

Ontzettend goed product, de pijn wordt echt stukken minder en je kunt zelf aangeven wat de intensiteit van het programma is. Dit werkt super simpel d.m.v. 2 klikken op de knop. Hartstikke tevreden en had ik al veel eerder moeten kopen (beetje eigenwijs).

Rick uit Schiedam

Vriendelijke telefoniste en goed geholpen. Heb het besteld met het idee dat ik het toch gratis zou retourneren maar dat is zeker niet nodig. Test het nu een paar dagen uit en vooral op mijn schouders werkt het goed. Ik heb al jaren last van stijve spieren en het zit helemaal “in de knoop”. Ook via fysio lukt dit maar mondjes maat om te verhelpen en merk echt een goed verschil. Ik gebruik zelf programma 3 waarbij het afwisselend wordt aangestuurd van zacht naar hard en dan lijkt het net een soort massage. Normaal ben ik niet zo van de reviews achterlaten maar wilde in dit geval er graag een uitzondering voor maken! Ben er zeer tevreden mee!

Sarah uit Vlissingen

POST had een foutje gemaakt dus had het product na 3 dagen in huis. Kunnen jullie niks aan doen. Verder doet het wat het beloofd, vooral mijn benen voelen stukken beter aan.

Ronald uit Goes

Kan het absoluut aanraden!

Jeanet uit Eerbeek

Makkelijk te gebruiken. Heb het op Facebook gedeeld voor jullie!

Zafouie uit Utrecht

Ik was een beetje sceptisch maar ben blij dat ik het heb besteld.

Rutger uit Ommen

Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Werkt geweldig en zelfs op de laagste stand merk ik een fijn gevoel. Soort mini massage haha. Ga zo door.

Nathalie uit Breskens

Goed product hoor!

Wilmar uit Antwerpen

Levertijd naar België was in ons geval 4 dagen. Misschien is dat handig om te vermelden op de website. Verder zeer content mee.

Mustafa uit Leeuwarden

Goeie product ook voor mijn vrouw, ze heeft veel last van pijn in armen door infectie.. Bedankt Mustafa