INTERESSANTE WEBSITES.

Wilt u meer informatie, dan kunt u onderstaande websites bezoeken.

Vitaminedesk, voor een gezond leven!

DIABETESMAGAZIJN

Op Diabetesmagazijn.nl is alles te vinden op het gebied van diabetes. Denk aan glucosemeters, teststrips, lancetten en pennaalden. Een must voor diabetici welke deze producten namelijk vaak en langdurig nodig hebben. Diabetesmagazijn is reseller van alle grote merken en levert bij alle producten een Nederlandse handleiding. De diabetes hulpmiddelen worden vanuit voorraad geleverd en zijn dus snel in huis. Bij herhaalaankopen krijgt de klant altijd korting!

klik hier voor meer informatie

ARTROSE SPECIALIST

Artrose Specialist is een verzameling van fysiotherapeuten en specialisten die al 35 jaar in hun praktijken en nu ook online mensen helpen met de behandeling en symptomen van artrose en slijtage. Van artrose in de pols, hand, knie, rug, heup, nek, voeten, enkel en duimzadel gewricht, bij dé Artrose specialist beschikken we altijd over de beste braces en hulpmiddelen.

u kunt hier meer informatie inwinnen en tevens online bestellen

MELATONINE

Het gebruik als voedingssupplement zorgt ervoor dat de tijd tot inslapen wordt verkort (vanaf 1 mg). De meest gebruikte dosering is 5 milligram, gevolgd door 3 milligram. Kinderen beginnen vaak bij 0,1 of 0,3 mg, wij adviseren dit echter altijd te doen in overleg met een huisarts of medisch specialist.

Meer informatie kunt u vinden via deze link

tot 30% korting op het hele gamma van Bioderma