Mediblog

Hielspoor behandeling

Als je last hebt van veel pijn in de hiel, dan komt dit in de meeste gevallen door hielspoor. Hielspoor is een soort verkalking onder de hiel die op röntgenfoto’s goed te zien is. Er zijn talloze verschillende aandoeningen die met de voeten en benen te maken hebben, maar gelukkig is hielspoor er wel eentje die goed te behandelen is. Met de juiste behandeling kan je er al na een aantal weken of maanden vanaf zijn. Je hebt dus absoluut goede vooruitzichten.

Hielspoor behandeling

Hielspoor kun je op verschillende manieren behandelen. Hieronder zullen er een aantal worden besproken. Je hebt namelijk de keus om zelf hielspoor te behandelen, of de hulp in te schakelen van een dokter of het ziekenhuis. De behandeling door jezelf is erg goed mogelijk.

Voor de diagnose is het alsnog beter om even naar de dokter te gaan, maar daarna is het heel makkelijk om zelf van hielspoor af te komen. Het eerste dat je kan doen is het vervangen van je schoenen voor kwalitatieve schoenen waarvan je weet dat ze goed zijn voor voeten. Als het nodig is kan je altijd nog inlegzolen gebruiken die je op verschillende plaatsen kan kopen. Ook is het belangrijk om rechtop te lopen, en geen overgewicht te hebben. Je voeten zijn namelijk de lichaamsdelen die ons hele gewicht moeten dragen.

Pijnverlichting

De pijn die je in je hiel hebt kun je weg laten gaan door verschillende pijnstillers zoals paracetamol of ibuprofen. Het koelen van de hiel met ijs is ook erg effectief. Normaal gesproken zou je al verbetering moeten merken als je deze dingen hebt gedaan. Als dat niet het geval is, of als het juist erger wordt, kun je altijd nog naar de dokter of fysiotherapeut gaan. Je hebt dan ook de mogelijkheid om steunzolen te laten maken die helemaal aan jou worden aangepast. Geen algemene voorwerpen uit de winkel dus.

Andere behandelingsmethodes zijn het injecteren van corticosteroïden of het intapen van de voet. In het uiterste geval is het ook nog een optie om te laten opereren. Dit wordt echter niet zo veel gedaan, en het is ook in de ergste gevallen. Er bestaan namelijk wel enige complicaties die kunnen optreden tijdens of na de operatie. Ook massage en acupunctuur behoren nog tot behandelingen die erg populair zijn. Het ligt er maar net aan hoe je reageert op de verschillende behandelingen. Wie weet is het met een paar handgrepen over, maar het kan ook zijn dat het wat langer duurt.

Hielspoor sok

Nummer # 1 Hielspoor sok van dit moment .Verbeterd ontwerp van de Strassburg sock, zodat u nog sneller van uw klachten af bent! Door miljoenen mensen met groot succes gebruikt! De nummer #1 in Amerika! 97,8% van de gebruikers binnen een paar dagen van hielspoor / peesplaatontsteking af!

De Strassburg sock / hielspoor sok wordt door z’n speciale eigenschappen dan ook door veel vooraanstaande specialisten gezien als dè oplossing voor hielspoor en peesplaatonstekingen. Waarbij uit Amerikaans onderzoek blijkt dat bij 97,8% van de gebruikers de klachten en hielpijn na een paar dagen verdween. De strassburg sock wordt dan al jaren ook door miljoenen mensen gebruikt die kampen met hiel, achillespees en hielspoor problematiek.

De hielspoor sok kunt u hier bestellen

Hielspoor halve gelzooltjes

Hielspoor halve inlegzooltjes

Die kunt u hier bestellen

Wellicht ook interessant....