Mediblog

Lipomassage door endermologie

Er bestaan tegenwoordig heel veel soorten anti cellulitis apparaten. Een soort ervan is een anti cellulitis apparaat dat werkt via lipomassage. De vraagt rijst vaak of lipomassage door endermologie een gemakkelijke manier is om zich te ontdoen van cellulitis.

Het verbeteren van de figuur via lipomassage door endermologie

Duizenden vrouwen voeren de oorlog tegen cellulitis, maar zelfs het gezondste dieet en de strengste trainingsroutines zijn misschien niet genoeg om cellulitis op een afstand te houden. Gezond eten en regelmatig sporten kan het lichaam sterk en tonisch houden, maar cellulitis kan nog steeds verschijnen rond de dijen, de billen en de taille. Behandelingen met lipomassage door endermologie zijn een optie voor het verminderen van cellulitis en het verbeteren van het figuur.

Een anti cellulitis apparaat met intensieve massage

Deze niet invasieve vermindering van de cellulitis zorgt voor een krachtige en intensieve massage van het probleemgebied om vetweefsel af te breken en de huid glad te strijken. Dergelijk anti cellulitis apparaat is een gemakkelijke manier om zich te ontdoen van cellulitis.

Hoe lipomassage werkt

Lipomassage werd in de jaren tachtig in Europa geïntroduceerd. Het verscheen aan het begin van de jaren negentig in cosmetische chirurgiecentra in de Verenigde Staten. Lipomassage is ontworpen om niet alleen de huid strakker en gladder te maken, maar ook om vetafbraak en eliminatie te stimuleren. De behandeling is krachtig genoeg om het metabolisme van vetcellen te versnellen, zodat het lichaam deze in een snel tempo kan afbreken en uit het lichaam kan verwijderen.

Voor wie is lipomassage geschikt?

Lipomassage kan vooral effectief zijn voor mannen en vrouwen die zich willen ontdoen van hardnekkig lichaamsvet rond de taille, billen of rond de dijen. Het is dus zeker geschikt voor alle gebieden die resistent zijn geworden voor dieet, lichaamsbeweging of zelfs vetverwijdering.

Een anti cellulitis apparaat met intensieve massage

Het lipomassage apparaat is gemaakt met elektronisch gemotoriseerde rollen. Deze helpen bij het verwijderen van cellulitis in de huid via verschillende snelheden, wat resulteert in een zeer intensieve massagesessie. Een lipomassage apparaat kan ingesloten vetcellen afbreken en vetclusters of weefsels die een ingedeukte huid veroorzaken gladstrijken. De meeste mensen hebben zes tot tien behandelingen nodig om resultaten te zien en zichtbare resultaten kunnen al worden bereikt na de eerste 2 of 3 behandelingen.

De belangrijkste voordelen van lipomassage

Eén van de grootste voordelen van lipomassage is dat het geen incisies vereist. De gehele behandeling wordt buiten het lichaam uitgevoerd en werkt door spieren en weefsels te isoleren bij een gerichte procedure voor de vermindering van cellulitis.
Een ander voordeel van lipomassage is dat er geen bijwerkingen zijn. Aangezien LipoMassage geen laser of radiofrequentie energie gebruikt tijdens de behandeling, is er geen risico voor lokale reacties of verbranding. Ook verhoogt het gebruik van dergelijk anti cellulitis apparaat de bloedstroom. Dit is essentieel voor het overbrengen van overtollige gifstoffen in het lichaam en voor het verbeteren van de huid in het algemeen.

Ook biedt lipomassage enkele therapeutische voordelen. De warme sensatie en krachtige massage kan helpen om stress te verminderen en om de bloedsomloop te verbeteren.

Deze anti cellulitis apparaten verbeteren tevens de elasticiteit van de huid. De procedure helpt om de vorm, de textuur en de tint van de huid te verbeteren, zodat deze soepeler en jeugdiger lijkt.
Lipomassage kan helpen om de spierspanning te verminderen, om de huid te exfoliëren waardoor ook dode huidcellen verdwijnen, en om het uiterlijk van huidweefsels in het algemeen te verbeteren. Als je gefrustreerd bent dat diëten en trainen geen resultaten laten zien, kan het gebruik van een anti cellulitis apparaat met lipomassage een waardevolle behandeling zijn om het uiterlijk te verminderen van cellulitis.

Wellicht ook interessant....